The graphical element does the poet use in this excerpt is right justification.
<h3>What is an excerpt?</h3>
An excerpt refer to words , phrases, sentences that is extracted from a literature which has meaning.
Therefore, The graphical element does the poet use in this excerpt is right justification.
Learn more about excerpt below.
brainly.com/question/21400963
Answer:
This school year was difficult for most of us. It was harder to learn online instead of being able to learn in a classroom. Having to learn everything through watching videos instead of being able to learn in person was difficult because when we learned in person, we would be forced to pay attention and actually do work so we actually learned things. This year was just us trying to submit work before the deadline not even comprehending what we learned.
Explanation:
Answer:
Macbeth has been adapted so many times because it carries universal themes which can be understood by all audience members.
Explanation:
Answer:
B. The walker will not get tired as fast.
Explanation:
Based on the given passage, it is narrated that new electric backpacks which could be used as generating sets to power up electrical appliances were available and the up and down movement of the backpack acted as the generator.
From paragraph 4 of the given passage, it is said that the up and down motion reduces the weight of the pack.
Therefore, the detail that should be added to it is that the walker will not get tired as fast.