Answer:
External source of recruitment
Explanation:
Internal source of recruitment does not provide new blood as it implies re-hiring, promoting, or transferring persons who are already working or have worked for the company. So, external source of recruitment is needed to bring <em>new blood</em> into the organization. That can be achieved in multiple ways, as the external source suggests people joining the organization through recommendations, then there are employment agencies whose occupation is finding all sorts of candidates. Also, companies can visit schools and colleges in order to find new candidates. Companies can advertise job positions to the wide public, they also can hire candidates who are not so skilled right now, but can learn in the future. So, there are some of the most spread ways of finding new candidates and bringing <em>new blood</em>.
<span>In order to vary the sentence structure, the sentence I would insert in the blank is C. Have you noticed how hard she works? The reason for this is because inserting an interrogative sentence that has a completely different structure and word order than the other two sentences works great in order to introduce some versatility into a paragraph consisting of a couple of sentences. Here, the only sentence that differs is C. which is why you should choose it. Starting three sentences in a row with the same word can be a bit dull and repetitive. </span>
Annie´s parents seem to be sad and cheery at the same time and it could be said that she acts the same way; however, she may be relieved of her departure. At one point, her mother suggests she get married after going away; the idea that Annie refuses immediately.
What is her tone in the passage? whats words convey that attitude?
Answer:
Annie's tone in this passage is a stubborn one. The word that most conveys this tone is "refuses".
Explanation:
The tone of a text or a character, refers to the ability of the text or character to convey a type of emotion. In the case of the above excerpt, Annie is obstinate with her mother's suggestion that she marry. Annie does not wish to marry and therefore declines the proposal immediately. This conveys a feeling of obstinacy, stubbornness and firmness, which is the tone that Annie conveys to the reader.
Black people have been unable to advance because they lack education. Thus, option "D" is correct.
<h3>Who is W.E.B Du Bois?</h3>
W.E.B. Du Bois was one of the greatest American sociologists and activists from the turn of the twentieth century until his death in the 1960s
Invisible by widespread racism in social science, Dubois challenged stereotypes in his exposition of black Americans by displaying photographs, books, and scientific discoveries made by blacks, with this he showed that blacks, contrary to what many thought, were educated, intelligent, innovative, creative and revolutionary people.
Thus, option "D" is correct.
To learn more about W.E.B Du Bois click here:
brainly.com/question/13689577
#SPJ1