Answer:
what in the hell are u saying
Explanation:
I thunk is B. No limit on the amount of money..........
OR
D. Right to private ........m
First of all, the passage mentions street children by saying "children pitching pennies" and "kicks and cuffs are their daily diet". Also, pollution is touched in this passage as it mentions "summer stenches" which are bad smells that come because of urbanization and the drains that have foul smells (hence they mention "sink"). We also see how neighborhood noises and noisy people from all around the area show up in urbanized areas because of cramped spaces. Hence, quarreling is mentioned here as well as instances of profanity.
Answer:
<u>The experiment was performed</u> in 1961 by Albert Bandura and it was an experiment that was an example of a "matched pairs design". <u>The reasoning for the experiment</u> was to try and add belief that all human behavior was learned, through social imitation and copying, rather than inherited through genetic factors. Bandura Theory 1: Children witnessing an adult role model behaving in an overly aggressive manner would be likely to replicate similar behavior themselves, even if the adult was not present.
Explanation:
Does that help?