1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
atroni [7]
3 years ago
14

PLEASE HELP ASAP!!! I NEED THE CORRECT TRANSLATION FOR MY SENTENCES IN SPANISH!!! PLEASE DON'T USE A TRANSLATOR. PLEASE LET ME K

NOW IF MY FIVE SENTENCES ARE CONJUNCTION VERBS OR NOT.
She has worn that green shirt before.
He was wearing a pair of orange sunglasses.
She is sewing a long, wool scarf.
She has been trying on that fashionable, silver necklace several times.
He was fixing his pocket in his denim jeans.
Spanish
2 answers:
tekilochka [14]3 years ago
8 0

Answer:

. se habia puesto esa esa camiseta verde antes.

. tenia puesto un par de gafas narangas.

. ella esta cosiendo una bufanda larga de lana.

. se ha estado probando ese collar de plata de moda varias veces.

. el estaba arreglando su bolsillo en sus pantalones de mezclilla

Explanation:

i speak fluent spanish at my house and i am homeschooled so i stay at my house everyday and its abligotory in my house to speak spanish but i still know english. I promise i didnt use google translate because i dont need it and i know more spanish then it does lol

never [62]3 years ago
6 0
<h3>PLEASE LET ME KNOW IF MY FIVE SENTENCES ARE CONJUNCTION VERBS OR NOT.</h3>

Answers:

Question 1: She has worn that green shirt before.

Answer 1: Ella ha llevado puesta esa camisa verde antes.

(No conjunctive verb)

Question 2: He was wearing a pair of orange sunglasses.

Answer 2: Él llevaba un par de gafas de sol de color naranja.

(No conjunctive verb)

Question 3: She is sewing a long, wool scarf.

Answer 3: Ella <u>está</u> cosiendo una larga bufanda de lana.

(Conjunctive verb: está)

Question 4: She has been trying on that fashionable, silver necklace several times.

Answer 4: Ella se <u>ha estado</u> probando ese moderno collar de plata varias veces.

(Conjunctive verb: Ha estado)

Question 5: He was fixing his pocket in his denim jeans.

Answer 5: Él <u>estaba</u> arreglando el bolsillo de sus pantalones vaqueros.

(Conjunctive verb: estaba)

Explanation:

Conjunctive verbs in Spanish are used to connect the subject with an attribute. The attribute is a way of being or characteristic of the subject. The attribute functions as a qualifying adjective, since it describes the subject. In Spanish the conjunctive verbs are "ser", "estar" y "parecer". In the copulative function, they do not have a meaning or express a complete action in the sentence, but they are only a connection between the subject and its attribute.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

You might be interested in
Jaime es inteligente pero yo soy _____ inteligente que él.
ZanzabumX [31]

You could say that you are less intelligent, as intelligent or more intelligent that Jaime. The thing is, you only have the options to write one thing because not all options would be correct:

Jaime es inteligente pero you soy más inteligente que él. - Jaime is intelligent but I'm more intelligent than him.



Hope it helped,



BioTeacher101

8 0
3 years ago
La muchacha ____________________ en su dormitorio. (dormir/perder) pierde duerme perde dorme
Alecsey [184]
It would be the word duerme
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can I also have help on this? I am just very confused and have no clue what I am doing.
Murljashka [212]

Answer:

1. Porque

2. Cual

3. Que

4. Cual

5. Donde

6. Cuando

7. Cuales

8. Cuales

9. Como

10. De donde

11. Cuantos

12. Cual

13. Donde

14. De quien

15. Que es

Explanation:

I only understood that part sorry

4 0
2 years ago
Use this week's vocabulary, as well as any other vocabulary words you know, to describe the picture in Spanish.
Ne4ueva [31]

1. Es una chica rubia.

2. Está embarazada.

3. Va a tener un bebé.

4. Su vestido es de color rosa.

6 0
3 years ago
¿Cuáles son las palabras en las que se podría enmarcar la textura de un párrafo?
Murljashka [212]

Answer:

????????????????????

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which verb form correctly completes this sentence? Este sábado, Eric se ____________ como voluntario en algún lugar ecoturístico
    11·2 answers
  • I NEED HELP !!!!! PLEASEEEE
    8·1 answer
  • Create 10 CREATIVE questions using the imperfect tense. Don’t use gustar in more than one sentence. (Use these verbs in the phot
    13·1 answer
  • Anyone know how to say "My sister is going with me" in spanish?
    13·2 answers
  • la dirección A) En la computadora, las letras (letters) y los números están en ________________. la carta B) Para mandar la c
    8·1 answer
  • Lee y escoge la mejor respuesta. Read and select the best answer.
    7·1 answer
  • Which dialogue between strangers Alicia and Ricardo follows the correct sequence?
    14·1 answer
  • First, think about Spanish history in the U.S. What do you know about how much influence Spain had on the early development of w
    15·1 answer
  • (03.03 HC) Read and choose the options with the correct answer. 0:10 10:18 What could be the best next sentence to this audio? (
    11·2 answers
  • 15 points!
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!