Answer:
Unsure of the answer as we are not given the story. Tell us what the story is about for further help
Explanation:
Answer:
A. They also help the environment by refreshing the air and by reducing smog and effects to the ozone layer.
Explanation:
The author makes a claim that environment is refreshing by the air and the effects on ozone layer are reduced. This statement is not supported by the evidence. The ozone layer is polluted by the environment pollution. The pollution created by humans is also affecting the air which ultimately pollutes the ozone layer.
Three examples of imagery regarding where Grendel and his mother are:
- No one knows its bottom,
- 'Hunted through the woods by packs of hounds
- 'They live in secret places...'
<h3>What is imagery?</h3>
Imagery is a term that shows a vivid description of the events in a story. When describing the evil place where Grendel and his mother lived, the usage of terms that depict the place as not having a bottom and being in the woods clearly show that it was a strange and hideous place.
The place was also described as secret and this meant that it was not easily accessible or known to others. Grendel and his mother were not good people as seen in the story, Beowulf. This is also reflected in the description of the place where they lived.
The reader can imagine that the place where they stayed was weird. So, the phrases above connote a good depiction of imagery.
Learn more about imagery here:
brainly.com/question/25938417
#SPJ1
Answer: to describe the meaning of the shell strings.
In this excerpt, the author explains to us what the meaning of the shell strings is. He tells us that the shells symbolize the union of the nations. Option B is incorrect, as the passage does not discuss anything related to the consequences of disobeying one's tribe. Option C is similarly incorrect, as the passage does not mention any of the traditions of the Lords. Finally, the passage does not explain the history of each tribe.