Answer:
Yes.
Explanation:
Yes, there is a lot of work is needed in order to make the environment suitable for the animals to live on this planet. Human activities produces a lot of pollution that makes this world unfavourable place for animals so recovering of the original environment consumes a lot of work and time also so in my opinion more work should be needed in order to secure the environment for a long time.
The answer is most definitely B!!
4 the continental army captured a valuable Spanish sliver mine
Answer:
Explanation:
Federal elections occur every two years, on the first Tuesday after the first Monday in November. Every member of the House of Representatives and about one-third of the Senate is up for reelection in any given election year. Federal elections are administered by state and local governments, although the specifics of how elections are conducted differ between the states.
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.