I believe the correct answer is exercitui.
You need the perfect passive form here, which is formed when you combine the verb esse in the present tense (here, sunt because of third person plural), and the appropriate participle in the same person, which in this case is exercitui - third person plural.
Answer:
- people who do not know how to read
- people who only enjoy reading classic literature
- scientists and engineers who do not enjoy fiction
Explanation:
The Science Fiction is a very specific type of literature, and not everyone can connect with it, enjoy it, and be passionate about it. While some people see it as the best genre, and even dedicate their lives to it, some just see it something else that is not in their interest range, or maybe even their cognitive abilities. The people that are interested in classic literature would hardly be an audience of the Science Fiction as it is totally different from what they prefer. People who maybe have connections with it, and seem that would be interested, actually may have totally different interests personally. And unfortunately there are still people that do not know how to read. Those people are not interested in any type of literature, including the Science Fiction with the simple reason that they can no read it and understand it.
Its Bill of Rights guarantees human dignity and equal rights to all citizens. ... This can only happen if laws are made real by, for example, cases being taken to court to set precedents that protect rights.
https://www.iol.co.za/news/opinion/protection-of-human-rights-enshrined-in-law-8277837
Answer:
Sublimation
Explanation:
Sublimation is a coping mechanism in behavioral psychology where negative instincts are channeled to more positive activities to curb the negative urges. For example, a person could have a negative attitude like anger. If he realizes that this anger could have a destructive effect on him and decides to channel it to something more productive like cleaning the house, then he is applying sublimation as a coping mechanism.
This is what the teacher is trying to do in Ed's case. Having seen that Ed has a negative disposition to anger, the teacher is trying to redirect the energy that would have been expended in anger to something more productive, in this case, playing football.
Answer:
The correct answer is D
Explanation:
The answer is D because the first paragraph of the passage contains a "however" in the middle. This clearly depicts that the author is making an effort to show a different view other than the normal thinking. Furthermore, in the second paragraph of the passage, the author is simply trying to explain the reasons why seals are different and the need for them to forage.