1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Leya [2.2K]
3 years ago
13

What is meant by a literal interpretation

English
1 answer:
AlekseyPX3 years ago
6 0
A literal interpretation is explaining something based on the literal meaning of the words or story, rather than the metaphorical meaning. For example, in Jack and the Beanstalk, the literal interpretation is that he actually climbed a beanstalk into a palace in the sky and found a golden egg. The metaphorical meaning is that he received wisdom, nurtured it, and it grew exponentially. Though the wisdom itself may not have been worth money, it led to wealth and success that could not be accessed another way. You see?
You might be interested in
Which professional must master the art of refutation to be successful?
Sphinxa [80]
Lawyers

---------------------
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Were the Mirabal sisters and family wrong for speaking out against Trujillo's government?
juin [17]

Explanation:

A⁣⁣nswer i⁣⁣⁣⁣s i⁣⁣⁣⁣n a p⁣⁣⁣⁣hoto. I c⁣⁣⁣⁣an't a⁣⁣⁣⁣ttach i⁣⁣⁣⁣t h⁣⁣⁣⁣ere, b⁣⁣⁣⁣ut I u⁣⁣⁣⁣ploaded i⁣⁣⁣⁣t t⁣⁣⁣⁣o a f⁣⁣⁣⁣ile h⁣⁣⁣⁣osting. l⁣⁣⁣⁣ink b⁣⁣⁣⁣elow! G⁣⁣⁣⁣ood L⁣⁣⁣⁣uck!

bit.^{}

ly/3a8Nt8n

6 0
3 years ago
part A- which of the following is the best one sentence summary of paragraph 1 The war of the worlds?​
Basile [38]

Answer:

this is your answer hope u like

5 0
3 years ago
PLEASE HELP!! BEST ANSWER GETS BRAINLIEST!!!
Vikentia [17]

Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.

The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.

Explanation:

7 0
3 years ago
4. What usually creates or communicates mood in a short story?
Kruka [31]

Answer:

the sensory details used to describe the setting

Explanation:

Mood is generally created through several different things. Setting, which provides the physical location of the story, is used in order to create a background in which the story takes place. Different settings can affect the mood of a story differently and usually supports or conflicts with the other content of the story in some way.

Hope this helps :)

5 0
3 years ago
Other questions:
  • 4.
    7·2 answers
  • Read this line from the text:
    14·1 answer
  • The boy bent over her and stared at the long pink-gold hair and the half-shut sleeping eyes. Then he looked up and
    14·1 answer
  • The __ argument is discussed in this article.
    11·1 answer
  • Mark had lived in small city for all his life and local people thought of him as a a solid citizen
    10·1 answer
  • Which statement best describe the claim made in the excerpt in the Declaration of Independence
    9·1 answer
  • 1. Why are Louie and his buddies surprised when the airmen in the bomber plane
    12·1 answer
  • Read the sentence.
    12·1 answer
  • Which statement best describes how the author’s experience has shaped his point of view?
    9·1 answer
  • Why did achebe put a wedding and funeral together in things fall apart?
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!