Answer:
Explanation:
Odysseus was right when he decided to keep his decision to sail toward Scylla a secret form his men because if he hadn't, they would have been frightened and convinced him to turn around. What does Eurylochus say to persuade Odysseus' men to slaughter and eat the cattle of Helios, the sun god?
1 5/8. 8 goes into 13 once, and there are five left over..
D create new social media technology.
Answer:
E. reinforce one of the motifs of the passage
Explanation:
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.
The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.
When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.