The statement that best explains how knowing the definition of <em>trifles</em> is useful in understanding the given passage is the statement B. <em>It shows that older people often ignore or minimize children's feelings.</em>
<em />
Explanation:
In the given context, the noun <em>trifle </em>means <em>a thing of little or no importance.</em><em> </em>As a verb, <em>trifle </em>has a fairly similar meaning: <em>to treat without respect or seriousness. </em>If we understand the meaning of this word, we can understand the given excerpt with no problem: people tend to think that the sorrows of children are unimportant compared to those of grown-up people. If someone thinks that, it doesn't mean that it's true. That is why statement A is incorrect. Statement C is not relevant to the given passage, while statement D states the opposite of what the passage says.
Learn more about the ways to make your messages clear here: brainly.com/question/7015763
#LearnWithBrainly
Answer:
I assume this is a true or false question. So, if I'm correct, the answer would be true
Answer:
Throughout the story, he demonstrates bravery, leadership, loyalty, and determination. He continually thinks things through and tries to take the best course of action to protect the people surrounding him. One way he shows determination and loyalty is through his time spent with Calypso. Most men, if lost at sea for years and being held captive by a beautiful goddess, would more than likely live out the rest of their days with Calypso. Some would have given up hope and lived a life full of pleasure and anything one desires. Ulysses is suffering and misses his life in Ithaca.
Another way Ulysses demonstrates heroic behavior is his ability to overcome many dangers, from the Cyclops to other forces strongly working against him, whether that be creatures or people.
If used, make sure you put them in your own words and use actual quotes/texts from the story as this is my work. Good luck!