Etymology takes into consideration of how words have changed in terms of their meanings, forms, and their history.
The answer is tone!
hope this helps
Answer:
C. competitive
Explanation:
The word that describe the poet's feelings in the excerpt lines from "The Children's Hour" is a competitive feeling, the poet is challenging the bue-eyed bandittis that because they scaled the wall does not mean they are of a match to him, even at his old mustache age.
Answer: A critical reader is someone who reads a book or passage or information and specifically dwell on a particular paragraph or line to make sure that he gets the main meaning of the paragraph.
A non-critical reader is someone who read a book or passage or information just for fun or leisure or to either follow up a character in the passage.
Explanation: