Answer:the answer is c they had been friends for many years.
Explanation:the reason why that’s rights is because I shows in the text why they are not close or any other answers except c.
 
        
             
        
        
        
I can't really answer question 3 or 5 due to not seeing the passage or the picture to said passage, but I can answer question 4 for you. I would say the answer to 4 would be a.
        
             
        
        
        
Your answer is A since it is giving details
        
             
        
        
        
She is supporting an inference from the text. An inference is something that is implied, and the person saying they've "witnessed much fighting" infers that they're old, whereas "I am wounded with iron" can be taken to mean he's been wounded by a weapon like a sword.