During the winter, when there is no naturally grown food
Answer:
The acquiring of the territories gave the United States justification to send out immigrants into those territories and settle the land along the trails created by traders and trappers beforehand. These immigrants and other workers then set up the Transcontinental Railroad to facilitate trade and transport back and forth from the west coast to the east.
False
They had been used before that. they were simply intergrated to the computer programming system after along period. the power symbol was developed in ww2.
The plants that were introduced to Europe from the Americas were potatoes, tomatoes and corn among the choices given in the question. The correct options among all the options that are given in the question are options "A", "C", "D". I hope the answer has come to your help.
First of all, the passage mentions street children by saying "children pitching pennies" and "kicks and cuffs are their daily diet". Also, pollution is touched in this passage as it mentions "summer stenches" which are bad smells that come because of urbanization and the drains that have foul smells (hence they mention "sink"). We also see how neighborhood noises and noisy people from all around the area show up in urbanized areas because of cramped spaces. Hence, quarreling is mentioned here as well as instances of profanity.