I think online education is becoming so popular because they're many people who can't go to school for various reasons; Maybe because of health problems, far house, or maybe just because they wanna stay at home! You can do multiple activities during the school year if you're studying online. And guess what! You can study from ANYWHERE and ANYTIME you want to!
<em>This is what I <u>know</u>, I hope it helps you!</em>
The answer would b A. unempolyed
Answer:
Bad luck- black bird
Good luck- Voodoo charm...
Explanation:
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.