Answer:
If you eat three meals a day, there is no reason to be hungry.
Explanation:
Capitalize "If", spell "you" correctly, place a comma between "day" and "there" and in this sentence form you should spell "too" with only one O
hope this helps :)
volatile
lam just guessing l did'nt read the story yet.sorry
<span>Jul 7, 2016 - The astronauts, Sarah and Thomas, are seated upstage in a simulation room looking forward at a large screen. Sarah is to the left of Thomas. The man who controls the machine, Drew,looks on from their left and then moves upstage to start the machine. THOMAS: Well, it looks like it'sabout to begin.</span><span>
</span>
Answer:
E. reinforce one of the motifs of the passage
Explanation:
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.
The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.
When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.