Answer:
Just like the songbird sings for the life he does not have, Siddhartha can not find happiness where he is in his place in the world. Later he dreams that the songbird dies. This is symbolic of Siddhartha's feelings of oppression in his current life and his need to escape
Explanation:
Answer:
1.Skeletal system
2.Digestive
3.medical
5.specific
Explanation:
i only got the answers of all this. Hope it helps :)
(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.
B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.
The correct answer is B. Casual.
Hope this helped!
I don’t know what you thinking about JSU