Answer:
a
Explanation:
excerpt is: “Why, it’s Ali Baba!” Scrooge exclaimed in ecstasy. “It’s dear old honest Ali Baba! Yes, yes, I know! One Christmas time, when yonder solitary child was left here all alone, he did come, for the first time, just like that. Poor boy! And Valentine,” said Scrooge, “and his wild brother, Orson; there they go! And what’s his name, who was put down in his drawers, asleep, at the Gate of Damascus; don’t you see him! And the Sultan’s Groom turned upside down by the Genii; there he is upon his head! Serve him right. I’m glad of it. What business had he to be married to the Princess!”
Answer:
the answer is E
Explanation:
because he went to them first
Answer:
D) reading, ideal, implement
Explanation:
The passage talks about the reading culture of a young boy named Randall which was greatly inhibited by the fact that his teachers introduced a lot of old books for them to read, and which he and other students could not really relate to. His perception of what was ideal was a mixture of both old and new books which would create a sort of balance and make reading more enjoyable.
He proposed the idea to his teachers and they promised to implement it. These three keywords: reading, ideal, implement, set the tone of the passage.
It would be the use of <span>Extended dissonance that doesn't resolve directly to consonance.
Because of this, if people who got used to modern music started to listen to the musics from the past period, they will tend to feel that those music lack some sort of pleasantness in its lyric.
</span>