I believe that the options that best describe the qualities of the tragic heroine in these two passages are:
- They both show the main character sacrificing her life for her principles.
- They both show the main character experiencing a downfall and awaiting death.
- They both show moments in the main characters' experiences that evoke pity.
The tragic heroine trope portrays a female protagonist who ends up suffering terribly due to a fatal flaw in her character.
The correct answer is option d: merchants
In grammar rules, an antecedent can be identified in a sentence because it is later replaced by a pronoun. An antecedent also refers in a sentence to something that happened in the past.
In the sentence provided as an example, the Venetian 'merchants' is the noun that is later replaced by its respective pronoun (theirs). The verb brought also tells us it was something that happened in the past.
Either the Conclusion paragraph, and/or Introduction Paragraph.
Answer:
Jason's determination to find gold and make it big in life.
Explanation:
The lines 50-57 talk about a young man called Machigan who made it big and became rich after he left his small farm to find gold in Alaska. In this way, Jason also directs his ambition towards the same path as Machigan. After all, the central idea of the passage is all about Jason's determination to find gold and make it big in life.
The details presented in the excerpt of the newspaper article in lines 36-39 reveal that Jason was determined about his point of view. He knew that working at a factory like his brothers was not for him. He was adventurous and was determined that he would find gold someday.