B. They left for California in hopes of starting a new life
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
It’s been a while since I’ve read the Odysseus, however, If I remember correctly, the harp upon returning home represents Odysseus’s happiness upon returning home after having endured a long journey (which will soon change in a later part of the story). I hope this helped !
Answer:
The British Agricultural Revolution, or Second Agricultural Revolution, was the unprecedented increase in agricultural production in Britain due to increases in labour and land productivity between the mid-17th and late 19th centuries. Agricultural output grew faster than the population over the century to 1770, and thereafter productivity remained among the highest in the world. This increase in the food supply contributed to the rapid growth of population in England and Wales, from 5.5 million in 1700 to over 9 million by 1801, though domestic production gave way increasingly to food imports in the nineteenth century as the population more than tripled to over 35 million.[1] The rise in productivity accelerated the decline of the agricultural share of the labour force, adding to the urban workforce on which industrialization depended: the Agricultural Revolution has therefore been cited as a cause of the Industrial Revolution.
However, historians continue to dispute when exactly such a "revolution" took place and of what it consisted. Rather than a single event, G. E. Mingay states that there were a "profusion of agricultural revolutions, one for two centuries before 1650, another emphasising the century after 1650, a third for the period 1750–1780, and a fourth for the middle decades of the nineteenth century".[2] This has led more recent historians to argue that any general statements about "the Agricultural Revolution" are difficult to sustain.[3][4]
One important change in farming methods was the move in crop rotation to turnips and clover in place of fallow. Turnips can be grown in winter and are deep-rooted, allowing them to gather minerals unavailable to shallow-rooted crops. Clover fixes nitrogen from the atmosphere into a form of fertiliser. This permitted the intensive arable cultivation of light soils on enclosed farms and provided fodder to support increased livestock numbers whose manure added further to soil fertility.
Explanation: