Answer: Federal Government
In F. Scott Fitzgerald's novel The Great Gatsby, Nick Carraway feels that Daisy and Gatsby's relation will most certainly end poorly. Nick believes that the couple's relationship is structured upon illusion, at least on the part of Gatsby. Nick believes that Gatsby is attempting, through his relationship with Daisy, to relive the past in order to create a new future. Furthermore, Nick feels that Daisy's affections for Gatsby is owed not to any sort of true, emotional love, but rather an attraction to his wealth.
Answer:
They often use promises promotions advertisements.
Explanation:
This is use to enhance awareness to certain situations.
Annie´s parents seem to be sad and cheery at the same time and it could be said that she acts the same way; however, she may be relieved of her departure. At one point, her mother suggests she get married after going away; the idea that Annie refuses immediately.
What is her tone in the passage? whats words convey that attitude?
Answer:
Annie's tone in this passage is a stubborn one. The word that most conveys this tone is "refuses".
Explanation:
The tone of a text or a character, refers to the ability of the text or character to convey a type of emotion. In the case of the above excerpt, Annie is obstinate with her mother's suggestion that she marry. Annie does not wish to marry and therefore declines the proposal immediately. This conveys a feeling of obstinacy, stubbornness and firmness, which is the tone that Annie conveys to the reader.
Answer:
I was able to spend more time with my family. I have a very busy schedule so I would have not had that personal time with my family if that did not happen. I grew closer to my family and was more appreciative of what they do for me. I also got a doggo during the pandemic! :D