Answer:
D. great Indian warriors.
<h3>
<u>PLEASE</u><u> MARK</u><u> ME</u><u> BRAINLIEST</u><u>.</u></h3>
The option that's not mentioned in the passage as a way that children's media consumption is restricted is "Video game stores check customers' ID to make sure that minors do not buy violent games"
- It should be noted that there are several websites that have age restriction policies even if they're poorly enforced. The purpose of the age restriction is to warn the user that the contents of the website aren't for anyone under a particular age.
- Also, there are some types of TV shows that are shown at night. The purpose of this is to air it when children are less likely to see it. By that time, most children are asleep.
- Furthermore, movies are given ratings so that parents can know if there is any adult content in them. There are different age limits such as 13, 18, etc. For example, a movie with a limit of 18 means that anyone who isn't 18 shouldn't watch it.
- In the passage, video game stores checking customers' ID to make sure that minors do not buy violent games wasn't mentioned.
In conclusion, the correct option is D.
Read related link on:
brainly.com/question/24717984
Answer:
Common examples of these are food, beverages, clothing, shoes, and gasoline. Consumer services are intangible products or actions that are typically produced and consumed simultaneously. Common examples of consumer services are haircuts, auto repairs, and landscaping.
When making a right turn, you should move to the far right curb, approximately 3-5 feet far from the curb
It's about Tillys reaction to him mom telling him how he's going to be a star and imagining all that can come with that.