The best answer for this question would be:
<span>The paragraph is choppy and in need of transitions.
It lacks the transitions needed in the passage. It doesn't flow right, and the topic jumps from one another making it a confusing passage to read. </span>
She has no intention to looking foolish. i hope this helps
Answer:
The answer is 1. Hard Working people.
Explanation:
In the text it says "The trustees added their own rules which included bans on slavery, alcohol and ownership of land when over 500 acres. They planned on a society where hardworking people could prosper and get along with each other." This means that Slaves, Rum, and Ownership of 1000 acres weren't allowed under the trustees. The text also states that the trustees only wanted a society of hardworking people.
~Would appreciate Brainiest :D
Hope this helps!
Answer:
It helps you focus your research so that you stay interested in it and find sources more easily
Answer: it would be the 2nd one
Explanation: hurry and see this because brainly keeps deleting my stuff