Answer:
I would say that there isn't enough Information or a link to the question that you are asking.
Explanation:
I know this is late but the answer was The fire ate through the forest because in that sentence it was like the fire was living
Annabelle is an allegedly haunted Raggedy Ann doll, housed in the occult museum of the paranormal investigators Ed and Lorraine Warren. Annabelle was moved there after supposed hauntings in 1970. A character based on the doll is a reoccurring antagonist in the Conjuring Universe.
Answer:
The inference that is best supported by the passage is:
A. The writers of successful films learned from the plot structure outlined in Campbell's book.
Explanation:
When the author of the passage mentions movies such as "The Matrix", "Star Wars" and "Lord of the Rings", the purpose is to show how important and effective Campbell's structure is. It is not that those movies plagiarized anything. And it is not that Campbell analyzed those movies. It is just an archetypal structure, that is, a structure that can be found almost universally and that is effective precisely because it is understandable. The author does not say that a movie that does not follow that blueprint will be a failure. There are movies that do so effectively and are acclaimed for that. But, whether we like it or not, most successful movies - at least the Hollywood ones - do tend to follow that blueprint with a high degree of success.