Answer:
In this scene, Macbeth hears a woman crying and notes that the sound has absolutely no effect on his emotions or nerves. But he remembers a time when an unexplained noise, just like this one, would have unnerved and frightened him.
Hope this helps!
(plz mark as brainiest)
Answer: Read a passage multiple times, Underline words, Draw Lines, and Avoid Pauses.
Explanation: The "Highlight Most Of The Passage" seemed a bit confusing especially since you should only highlight words/sentences that you need and not "most of the passage". Hope this helps!
I think it's saying to not yell, but to make a statement...
Explanation:
so thunder is loud but it doesn't help the flower grow, and rain is quiet but helps the flower (so if u yell someone won't listen?)
Answer:
The actions and projects of a permanent government are carried out to the point of letting the permanent government become an inconvenience for the people, which it must represent. This is because the government is a completely corrupt system and can be used to stimulate the creation of conflicts and battles without importance that only bring disadvantages to the population. For this reason, it can be said that the best government is one that governs nothing, but the population is not ready for it.
Explanation:
The above précis was written from the first paragraph of "On the Duty of Civil Disobedience" where Thoreau exposes the governments' responsibility and incompetence to really represent the will of the people and not to be inconvenient. It also reinforces the need to allow the population to constantly complain about permanent governance, which promotes an easily corrupt and despotic system.