B. is the answer to the problem- let me know if it was right I'm pretty certain it is.
According to the graph, we can say that "Runner A is faster than runner B" and "Runner B has a head start."
<h3>How is it possible to reach this conclusion?</h3>
- The graph shows the line for runner A with a greater slope.
- The graph shows that when the race starts, the distance covered by runner B is greater than zero.
Since runner A's line has a steeper slope, we can see that he ran at a higher speed than runner B, which means he is faster, even though runner B started the race with an advantage because he had covered a greater distance than runner A when the race started.
Your question is incomplete, but you can see it complete in the image below.
Learn more about the importance of graphics:
brainly.com/question/15113635
#SPJ1
The action described in the passage most likely occur "on a day sometime in the late nineteenth century or early twentieth century".
<h3>Summary of the passage</h3>
The passage is about the description of a train to a girl. The narrator tells the girl how the train runs a thousand miles across Texas and it never stops except four times.
The girl was marveled at the sea-green figured velvet, the shining brass, silver, and glass, the wood that gleamed as darkly brilliant as the surface of a pool of oil.
Learn more about passage:
brainly.com/question/12555695
#SPJ1
the use of humor, irony, exaggeration, or ridicule to expose and criticize people's stupidity or vices, particularly in the context of contemporary politics and other topical issues.
Answer:
this is the end of the story.
Explanation:
It's the end