My Hero My Gran is my legend. She is splendid. She cherishes to peruse. She is effectively exhausted. As a young lady, she battled an incredible arrangement. She cleared out home at 21. She moved toward the West Coast. There, she instructed herself. She picked studies over security. She lived in neediness for a long time. In the long run, she landed a position instructing at college. She wedded late in life. She had a lovely family. She never quit learning. She kicked the bucket with a blazing interest about existence.
Answer:The stately and dignified tone of the preamble-like the introduction-comes partly from what the 18thcentury called Style Periodique,in which,as Hugh Blaire explained in his Lectures on Rhetoric and Belles Lettres,the sentences are composed of several members linked together,and hanging upon one.
Hello there! The section that most clearly indicates the main purpose of the document’s authors would be to ordain and establish this Constitution. The preamble states, in other words, that the Constitution was created to form a better Union, demonstrate justness, sustain peace, provide protection, promote the wellbeing of all, and to be a free land for all who are here and yet to come. Hope this helps!
The main idea that is expressed in the passage from "Names/Nombres" by Julia Alvarez is that a name has no influence on an individual’s identity. Hence, Option B is the correct statement.
<h3>What is the vital concept of the Names Nombres?</h3>
It argues that humans and matters are named due to their qualities, which contributes to the concept that the exceptional name is an earned name.
Julia's emotions about her name modified through the years withinside the tale Names Nombres. In the start, Julia became very defensive of the precise pronunciation of her name and as the tale moved on, she become much less worried about that.
Hence, The main idea that is expressed in the passage from "Names/Nombres" by Julia Alvarez is that a name has no influence on an individual’s identity. Option B is the correct statement.
learn more about "Names/Nombres":
brainly.com/question/11053205
#SPJ1