Answer:D
Explanation:the information in the passage didn’t talk about a or b nor is that a thing in the constitution now so those are completely false leaving you with either c or d now c is talking about a single house of Congress we still only have 2 houses in Congress however the question is asking different then info in the passage and everything else was already mentioned in the passage so I would say d is your answer because the passage never talked about ending slavery or gradually ending it at that
Answer:
some were happy out - mainly those who supported the ideology of white supremacy whereas others just adjusted to it
Explanation:
Answer:
Daimyo is the correct answer
Explanation:
It's b and I have little article thing (Vassal, in feudal society, one invested with a fief in return for services to an overlord. Some vassals did not have fiefs and lived at their lord’s court as his household knights. Certain vassals who held their fiefs directly from the crown were tenants in chief and formed the most important feudal group, the barons) hope this helps
During formal discussion, mental notes could help you maintain your focus/attention for the point that given by another speaker so you could give your opinion or counter argument later.
This will give the impression that you're an attentive and a competent person.