Answer:
Constantine XI Palaeologus
Explanation:
that's my answer please
My best bet would be either A or B if I had to choose one I'd say B, I hope I'm right
It would be good to know the context of your question. When you say "based on the passage," perhaps you could attach a screen shot of the passage you're looking at.
Nevertheless, even without such context, I would lean toward saying the answer is that "the Soviet government would do whatever it could to stay in power." I'm guessing you're talking about events as the Soviet Union was nearing its dissolution and Boris Yeltsin was leading Russia in a move to declare its own sovereignty separate from the USSR. The Soviet leadership did not give in to that movement willingly.
Japan needed more land to feed its people, it turned to war for this. When they started attacking small nations no one was too worried. Then they went for bigger areas and the United States retaliated. It is said the U.S.A did nothing to stop Japan at the beginning, but they did. The United States embargoed Japan, this made even more complications in the Japanese empire. Japan later went on to attack Pearl Harbor and the Philippines as a result. Keep in mind, the only reason America embargoed japan was due to their aggressive expansion.
I hope I have been of assistance. Have a great day! :)
I believe the answer is D