When the first act opens, Bernardo appears to relieve Francisco from duty, but it is so dark they both fearfully call out "who's there?" until they realize it's just guardsmen. We find out that the guardsmen have been spotting the ghost of King Hamlet.
The best summary of the internal conflict in the passage is that the narrator is: "is confused by his affection for the old man." (Option A)
<h3>
What is a summary?</h3>
A summary is a concise statement of all the key facts from a text while retaining the central idea.
In the above excerpt, the narrator makes it clear that he has no desire for his gold, neither did the man wrong him.
Thus the correct answer is A.
Learn more about summaries at;
brainly.com/question/25605883
#SPJ1
Answer:
Metaphor artwork
Explanation:
Pictorial metaphor lacks a double subject. It is nothing more than an image, which acquires in one or another artistic context a symbolic (key) value, a broader, generalizing meaning. Metaphor in painting is a source of bright ideas; it creates figurative works. (ps..painting is a metaphor itself).
Answer:
Bro, I need to see the passage. And according to what i see here, I think it is D
Explanation: