It is according to company policy
Explanation:
Can you please elaborate the question...it is like your are asking a economic question along with a math question
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
This was a relatively peaceful period, during which the Ottoman Empire began to orient itself towards Europe. The name of the period derives from the tulip craze among the Ottoman court society. ... Tulips defined nobility and privilege, both in terms of goods and leisure time.
hope this helps
:)
and can you mark this brainliest?
Religious beliefs and practices, geography around Nile River and the creation of the Rosetta Stone, contributed significantly to the Egyptian security and stability. The only statement that did not contribute the the Egyptian's security and stability is the regular flooding of the Nile River.
The answer would be letter D.
Answer:
Fort Ticonderoga, the American colonists were able to secure control of the important inland of Lake Champlain and Lake George, while also protecting the American colonists from British invasion from Canada.