I need more information, is there like a article or something?
Its C.The unseeing eye, skepticism, being lonely in a crowd
The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".
Answer:
In his poem "For a Lady I Know," Countee Cullen depicts the clash between the upper and lower classes of society. The poem is assumed to be about upper-class white Americans who treat African Americans poorly. He points out the audacity of the upper class to presume that African Americans would continue to wait on them forever, even after death:
She even thinks that up in heaven
Her class lies late and snores
While poor black cherubs rise at seven
To do celestial chores.
This poem suggests that white Americans don’t want to help improve the lifestyle of poor African Americans but are comfortable with the minority races serving them forever.
Explanation:
From Plato :)
Answer:
Far
Explanation:
The text seems to indicate that all around the wreck is sand as far as the eye can see, hence boundless.