1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
san4es73 [151]
4 years ago
14

Synonyms: Match the word with the word or phrase nearest to its definition.

English
1 answer:
Alexxx [7]4 years ago
3 0
C) Four lines of poetry
You might be interested in
Read the excerpt from Rudolfo Anaya’s essay “Take the Tortillas Out of Your Poetry.”
Andrews [41]

The phrase from the excerpt best helps the reader  identify the author’s purpose is "As I learn more about my fellow humans, I become more aware of myself."

<h3>What is “Take the Tortillas Out of Your Poetry”?</h3>

Rudolfo Anaya is the author of the essay. The Chicago literary movement is the subject of the article. It covers issues like censorship and the publishing sector.

Thus, the correct option is A. “I know more about myself as I learn more about my fellow human beings”.

Learn more about “Take the Tortillas Out of Your Poetry”

brainly.com/question/15609729

#SPJ1

4 0
2 years ago
Piaget observed that children at different ages show different abilities in tasks such as the conservation task that seem to be
Snezhnost [94]

Answer:

Therefore, his theory of cognitive development suggests that developmental changes are discontinuous and occur in stages.

Explanation:

Psychologist Jean Piaget formulated the Theory of Cognitive Development. His theory suggests that developmental changes are discontinuous and occur in stages. Instead of there being a gradual, fluid process of development, in Piaget's theory children show different abilities according to the stage in which they are. Those stages are connected to their age, and the changes they bring are sudden. Therefore, there is a discontinuation, as if the second stage is supposed to happen at a certain time and in a certain manner, independently of the first stage, for instance. In his theory, there is a total of four developmental stages.

3 0
4 years ago
Saying your house is "neat as a pin," or that running a marathon is "a piece of cake" are examples of
Lelechka [254]
They are examples of b. idioms
4 0
3 years ago
Where are the witches at the start of act 1 and why is this significant
Shalnov [3]

They forshadow events

6 0
3 years ago
Read this sentence from paragraph 5.
klio [65]

The reasoning in this sentence flawed is - OA. It implies that drones will be used only to protect people from lawbreakers.

1) Paragraph5.

solution: It implies that drones could be used most effective to protect people from lawbreakers

due to

in line with the crucks of passage technology is a powerful tool which could help police forces understand and  equipment to beautify public protection, trap criminals and store life. previously  catching of criminal without technology is a whole lot aggravating venture however lately such a lot of technical device like drone, laser strategies available within the market so one can assist to locate regulation brekers and criminals so that is why option is (A)

2) Paragraph6.

answer:-  He inflates how important drones are to indicate the effect they may have on the everyday lives of residents.

because of

according to the para 6 if tecnology is increasing every day the it's going to impact our privacy we've got heard in the news that such a lot of instaces passed off because of drones and many upcoming new strategies so the we should shop our existence making stron law  for privateness issues.

3) Paragraph 9

solution:- To imphasize that human beings are ignorant of the invasiveness of drones.

according to the passage crucks  the author is informed that at gift so many privacy associated cases located in the international we  must aware of the day by day invasiveness of new techniques like drones, microphone camras to protect ourselves .some humans not lots aware about new invasion tecnology so our responsibility is that to instructed him/her a way to defend from from new strategies.

4) Castillo'd essay.

solution:- people cannot shield their own privacy if maximum drones are undetectable.

in step with the final passage of writer they stated that in the imminent new global drones caarry excessive dimensions cameras and microphone. no one can guard from this. So sturdy privacy policy is the need of an hour globally.

five) Castillo writes from perspective of someone who

solution:-feels worried approximately protective a primary rights.

all the passage truely to that author desires to convey the privacy is most important problems and our duty is that to shield our simple rights from new techniques.

Learn more about passage brainly.com/question/26999874

#SPJ9

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Read the article titled "George Westinghouse." What important contributions did George Westinghouse make in the field of electri
    9·2 answers
  • PLEASE HELP ASAP!!
    13·1 answer
  • Why does Bilger spend so much time describing Aronson? what is Bilger's purpose? ( the last meow)
    10·1 answer
  • How does paragraph 8 contribute to the development of ideas in the text jackie robinson
    5·2 answers
  • 18. Another kind of decorative design that has a slight resemblance to the real object.
    5·1 answer
  • Where my smart people at? please help
    14·1 answer
  • Describe willie may from the tiger rising book
    8·1 answer
  • B Identify the nouns and sort them into the correct categories.
    9·1 answer
  • And for a little while they halted in sorrowful silence at the place where the windmill had once stood.”
    15·1 answer
  • At the beginning of scene 3, what is friar laurence doing?.
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!