1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Assoli18 [71]
3 years ago
15

QUICK!! WILL MARK BRAINIEST!!1. Una persona que viene de los Estados Unidos es_______ 2.Una persona que viene de Espana es______

_ 3.Una persona de Honduras es_______ 4.Una persona de Chile es______ 5.Una persona de Venezuela es_______ 6. Yo ______ a las cartas todos los días. A.jugaba B.jugue 7.Los ninos ______ el libro en clase ayer. A.Leian B.Leyeron 8. Nosotros ______ suéteres rojos a la escuela cada viernes. A.llevabamos B.llevamos 9.Tu no_____ a la escuela el miércoles pasado. A.ibas B.fuiste
Spanish
2 answers:
notsponge [240]3 years ago
5 0

Answer:

1. Americano/a

2. Español/a

3. Hondureño/a

4. Chileña/o

5. Venezolanos.

Explanation:

I don't know 6-9 because I think those require a word bank

3241004551 [841]3 years ago
4 0
6. A
7. B
8. A
9.B.
Those are the other answers :)
You might be interested in
Anyone want to answer it, or explain how to do it correctly.
noname [10]


1. Yo hablo
2. Tú hablas
3. El/Ella/Ud. habla
4. Nosotros hablamos
5. Ellos/Uds. hablan

6. Miramos
7. Habla
8. Escucha
9. Estudian
10. Navego
11. Enseña
12. Compramos
13. Llevan
14. Prestas
15. Levantan




8 0
3 years ago
¿DIPTONGO o HIATO?
algol [13]

Answer:

diptongo

caos, puerta, Europa, oeste, cielo, oblicuo, Asia, teorema, peinado, puerto, junio, hay, astronauta, afeitarse

Hiato

frío,  bahía, país, filosofía,

6 0
2 years ago
Elena (piensar) estudiar enfermería​
Eduardwww [97]
Elena PIENSA estudiar enfermería.

Elena plans to study medicine.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. —Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK) 3. Rafael y tú han
diamong [38]

1. Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)

Answer 1: No estoy segura de que éste haya sido mi mejor año.

Translation: I am not sure that this has been my best year.

2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK)  

Answer 2: Dudo que el ejercicio me haya aliviado el estrés.

Translation: I doubt that exercise has relieved my stress.

3. Rafael y tú han sufrido muchas presiones. Niego (BLANK)  

Answer 3: Niego que Rafael y yo hayamos sufrido muchas presiones.

Translation: I deny that Rafael and I have suffered a lot of pressures.

4. El gobierno ha estudiado el problema. Es improbable (BLANK)

Answer 4: Es improbable que el gobierno haya estudiado el problema.

Translation: It is unlikely that the government had studied the problem.

5. Ustedes han sido muy buenos amigos siempre. No es cierto (BLANK)

Answer 5: No es cierto que nosotros hayamos sido siempre muy buenos amigos.

Translation: It is not true that we had always been very good friends.

6. Has hecho todo lo que pudiste. No es seguro (BLANK)  

Answer 6: No es seguro que yo haya hecho todo lo que podía.

Translation: It is not certain that I had done everything I could.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
1. identify the nature of Anthropology, Sociology and<br>Political Science​
tamaranim1 [39]

Answer:

I would plot each along a continuum of social science as follows, from theoretic to applied science, beginning with history:

History - anthropology - sociology - political science.

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Which of the following is a common subject of Teodor Nunes Uretas paintings
    15·1 answer
  • Fill in each blank with the correct form of saber or conocer in the present tense.
    15·1 answer
  • A sentence for the word bienes
    9·2 answers
  • ¿En qué ciudad (city) está la biblioteca? ¿Cómo se llama la bibliotecaria/ el bibliotecario (librarian)? ¿Cuántas horas trabaja
    10·2 answers
  • Does anyone know how to fix this? I've reset a bunch of times and its still not working!
    6·2 answers
  • Read this passage and then answer the following question.
    9·2 answers
  • 1. Que es el presente progresivo? <br> 2) El presente progresivo corresponde a la conjugación?
    6·1 answer
  • (05.08 HC)
    13·1 answer
  • Learning outcome: You will be able to make comparisons between people, places, animals, and things by using a variety of compara
    5·2 answers
  • Samuel: ¿Dónde _________ el abuelo Agustín?
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!