problem/cause/solution
The passage first identifies the problem as the tires "piling up in empty lots." Then it is explained how those tires got there: the cause. The author says that since "it is expensive and dangerous to dispose of tires" people don't dispose of them and they just keep piling up. Then the passage ends with a solution. The author mentions how tires can be shredded and turned into rubberized asphalt for paving projects.
In this problem together with the given example, the most probable answer and the most likely one to be the correct answer would be C. analogical reasoning.
The reason would be how the example presented itself. The example goes like "all cats are independent. Mitzy is a cat. Therefore, Mitzy is independent."
With this, it is important to take note that analogy was being used in this given example. Through establishing that one side has a similarity to the other, then it could be also said that the other side can also be compared to another if it has any established similarities.
Answer:
do you need help in all the questions
Explanation:
Answer:
my life would change because i would know how people actually thought about me,
they would be different because if i was doing something and somebody thinks something of me it will unmotivate me
i would not prefer this life because i would rather people keep there thoughts about be to there self
it would be different by a lot more people disliking each other
this would negatively effect everybody
Explanation: