i dont know much but ill try
The main issue with the use of technology is that minors in grade school will be obsessed with texting and face-timing that they rarely focus on actual work and their future careers. They wouldn't even sleep cause their up all night on their technological device!
I would address that problem by making sure the device is shut off at bed time and limit it to 45 mins a day.
The correct answer is C. The author of passage 1 believes fish farming is beneficial to the environment, while the author of Passage 2 believes fish farming is not the solution to overfishing
Explanation:
The two passages provide a different about fish farming, which is the practice that involves raising fish rather than capturing them in their natural habitat. In the case of the passage 1, the author proposes fish farming is beneficial because this stops the problem of overfishing, this can be seen in "Fish farming helps humans continue to consume fish while protecting valuable marine resources" that shows fish farming is the way to protect the environment and the populations of fish while benefitting humans.
On the opposite, the author of passage 2 exposes the negative effects of fish farming and in this way shows this is not a solution. This can be seen in "one of the major problems with fish farming is water supply contamination" or in "it also causes destructions to habits" that supports the idea fishing farming does not solve the problems caused by overfishing.