1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Novay_Z [31]
4 years ago
13

Bertie is pretty spry and she likes her independence, which is considerable for a 94-year-old. Still, she is not able to cook fo

r herself anymore and has some difficulty with certain activities of daily living. Miss Bertie might be a good candidate for living in which of the following?a. A home-health facility b. A nursing home c. A skilled nursing center d. An assisted living facility
English
1 answer:
allochka39001 [22]4 years ago
3 0

Answer:

A. A home health facility

Explanation:

You might be interested in
Which sentence tells about a present goal?
VLD [36.1K]

Answer:

B) Nina is trying to raise her grade in American History from a B+ to an A.

Explanation:

The question asked for a present goal. Option B is the only one in present tense.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Choose the words that will complete the analogy correctly. ARCHAIC : MODERN : :
Taya2010 [7]
OLD : ANCIENT - is your answer :)
4 0
3 years ago
Long line of people on ATMs makes me so irritated.<br>​
mote1985 [20]

i dont use atms lol, but that does sound annoying

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Who was the 1st president
shusha [124]

Answer:

Joh Hanson

But there are some people saying that George Washington is the first president

Explanation:

HAVE A GOOD DAY!

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
In the 1400s, Spain and Portugal were competing to explore down the coast of Africa and find a sea route to Asia. That w...
Alex

Read the passage from Sugar Changed the World.

In the 1400s, Spain and Portugal were competing to explore down the coast of Africa and find a sea route to Asia. That way, they could have the prized Asian spices they wanted without having to pay high prices to Venetian and Muslim middlemen. Spanish and Portuguese sailors searching for that sea route conquered the Canary Islands and the Azores. Soon they began building Muslim-style sugar plantations on the islands, some of them staffed by slaves purchased from nearby Africa. One sailor came to know these islands particularly well because he traded in "white gold"—sugar. And then, as he set off on his second voyage across the sea to what he thought was Asia, he carried sugar cane plants from Gomera, one of the Canary Islands, with him on his ship. His name was Christopher Columbus.

How do the details in the passage most support the central idea?

Answer:

The details describe how Spanish and Portuguese explorations helped expand the sugar trade.

Explanation:

The passage explained how the sugar trade expanded. Using the historical evidence of Spanish and Portuguese exploration to depicts how the sugar trade expanded from the Muslim world to the canary islands nearby Africa through the Europeans and later to America.

Hence, the details in the passage support the central idea by describing how the Spanish and Portuguese explorations helped expand the sugar trade.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Number 15. The Author of the paragraph is
    9·2 answers
  • If you have used a source without giving proper citation, then you have __________ Which choice below is NOT an accurate conclus
    10·1 answer
  • Read the excerpt from Thomas Paine’s “Common Sense”
    8·1 answer
  • Congress as an institution typically has very low public opinion ratings
    6·1 answer
  • Write a piece of dialogue that a braggart might say. Use quotation marks.
    5·1 answer
  • Exercise 1. Simple present and simple past of to be (Complete with the correct form) A) AM B) IS C) ARE D) WAS E
    11·1 answer
  • Read the excerpt from the Fourteenth Amendment to the Constitution. No state shall make or enforce any law which shall abridge t
    10·1 answer
  • Why couldn’t Peeta , Johanna, and Beetee help Finnick and Katniss?
    6·1 answer
  • I m feeling bore can anyone suggest me what to do​
    9·2 answers
  • Which sentence most effectively helps readers envision a scene? "the costumes, however, are splendid; many lords and merchants l
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!