1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Mila [183]
3 years ago
5

The Garza family is preparing to go on a vacation to Puerto Rico. Based on the clues, answer the questions. Use direct object pr

onouns in your answers.1. ¿Quién compra los pasajes para el vuelo (flight)? (la Sra. Garza) 2. ¿Quién tiene que hacer las maletas de los niños? (María) 3. ¿Quiénes buscan los pasaportes? (Antonio y María) 4. ¿Quién va a confirmar las reservaciones de hotel? (la Sra. Garza)5. ¿Quién busca la cámara? (María) 6. ¿Quién compra un mapa de Puerto Rico? (Antonio)
Spanish
2 answers:
tester [92]3 years ago
8 0

The correct answers are the following.

The Garza family is preparing to go on a vacation to Puerto Rico. Based on the clues, answer the questions. Use direct object pronouns in your answers.

1. ¿Quién compra los pasajes para el vuelo (flight)? (la Sra. Garza)

La Sra. Garza va a comprar los pasajes para el vuelo.

2. ¿Quién tiene que hacer las maletas de los niños? (María)

María tiene que hacer las maletas de los niños.

3. ¿Quiénes buscan los pasaportes? (Antonio y María)

Antonio y María son quienes busquen los pasaportes.

4. ¿Quién va a confirmar las reservaciones de hotel? (la Sra. Garza)

La Sra. Garza será quien confirme las reservaciones del hotel.

5. ¿Quién busca la cámara? (María)

María buscará la cámara.

6. ¿Quién compra un mapa de Puerto Rico? (Antonio)

Antonio comprará un mapa de Puerto Rico.

Tomtit [17]3 years ago
3 0

Answer:

1) ¿Quién compra los pasajes para el vuelo?

R:  La Sra. Garza los comprará.

2) ¿Quién tiene que hacer las maletas de los niños?

R: María las hará.

3) ¿Quiénes buscan los pasaportes?

R: Antonio y María los buscarán.

4) ¿Quién va a confirmar las reservaciones de hotel?

R: La Sra. Garza las confirmará

5) Quién busca la cámara?

R: María la buscará.

6) ¿Quién copra un mapa de Puerto Rico?

R: Antonio lo comprará.

Explanation:

1) Who buys the tickets for the flight?

A: Mrs. Garza will buy them.

2) Who has to pack children's bags?

A: Maria will do them.

3) Who are looking for passports?

A: Antonio and Maria will look for them.

4) Who will confirm hotel reservations?

A: Mrs. Garza will confirm them

5) Who is looking for the camera?

A: Maria will look for her.

6) Who copies a map of Puerto Rico?

A: Antonio will buy it.

You might be interested in
n Mexico _____ is celebrated by processions from the 16 of December until Christmas Eve to represent the journey of Mary and Jos
astraxan [27]
Cinco de mayo I think it's wrong not sure
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Choose the best response to the following question.
patriot [66]

Answer: cc

Explanation: cc is not used in the Spanish language, all of the others are; ll is used in many words such as llama and llorar, ñ is a letter that’s only used in Spanish and it’s used to write words such as Niño and riñón, lastly rr is used in Spanish to write words such as ferrocarril, and carro.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Billy Jo is paying Sancho and bolsa _____ to find William?
drek231 [11]

Answer:

a

Explanation:

took the test

6 0
3 years ago
Tú __________sola ayer. (estar)<br><br> estabas<br> estar<br> estás<br> estoy
lukranit [14]

Answer:

a

Explanation:

5 0
2 years ago
What is the best response to ¿qué te gusta más, usar la computadora o jugar videojuegos?
tensa zangetsu [6.8K]
A mi me gusta mas usar la computadora.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Qué es una falla en España?
    9·1 answer
  • 50 POINTS PLEASE HELP!!! Write a short description, using complete sentences in Spanish, tell your best friend, how to arrive to
    14·2 answers
  • A Eduardo y Víctor _______ gusta el sofá rojo.<br><br> nos<br><br> le<br><br> te<br><br> les
    7·2 answers
  • What does hand cleaner mean in spanish
    9·2 answers
  • Ayuda!!! Me!I’ll mark u Brainly
    12·1 answer
  • Texto sobre la explotacion infantil y los derechos del niño​
    12·1 answer
  • Que tipo de musica escuchaba Panchito y Roberto?
    5·2 answers
  • Can someone please help me i’ll give brainlist<br><br><br> beber <br> 1.<br> 2.<br> 3.
    10·2 answers
  • Are the endings different or the same for-ar, -er, and -ir verbs?
    13·1 answer
  • Personajes del cuento la tonsura del palafrenero de la colección decameron ?
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!