1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nadusha1986 [10]
3 years ago
13

The image shows a fossil that is hard like rock but that resembles a tree.

Geography
2 answers:
Nikolay [14]3 years ago
5 0

Answer:

JUST TOOK THE ASSIGNMENT ITS "D"

Explanation:

The image shows a fossil that is hard like rock but that resembles a tree.

A petrified log.

Which statement explains how this type of fossil differs from a trace fossil?

crimeas [40]3 years ago
5 0

Answer:

The answer is D for the quiz on EDGE NUITY

Explanation:

You might be interested in
why the population pyramid shows a dip in the 25 to 35 year-old age group for men and women in 1950. What is one event that prob
sergij07 [2.7K]
World War 2 occurred in the late 40's, so this is most likely why there is a dip in that age group.
5 0
3 years ago
8. a) Write a letter to your friend whom you have not seen for a long time
a_sh-v [17]

Answer with Explanation:

<em>Here's an example letter.</em>

Dear Shenn,

        How are you? I haven't heard from you in months. I trust you're well. I'm hoping we could meet this coming Christmas season.

        I've recently transferred to another school this semester, and I'm really enjoying it. I'm now on my second year in high school. We have a lot of homework and it has been keeping me busy. Are you also busy in school?

       On weekends, I spend time with my family and a new family member, Dobbie. No, he's not my brother. He's a Golden Retriever that I've been asking my dad for a very long time. My parents taught me how to take care of him because they say it would teach me responsibility and independence. Honestly, having a dog is not all fun and games. I sometimes feel exhausted, but I'm blessed that my mom loves dogs too; so we take turns taking care of him.

       Before I forget, I'd like to invite you over this Christmas eve. My family will be hosting a party at home and we're very much excited to have you as one of our guests.

       I'm looking forward to your reply. I hope you and your family are in good health. Do give them my regards.

Sincerely,

<em>Your Name </em>

7 0
3 years ago
Plz help it's due at 12!!!
kipiarov [429]

Answer:

Well, most transportation methods cause carbon dioxide to go into our atmosphere. Using hairspray is also another way. Because of the high levels of Carbon Dioxide in our atmosphere, global warming has risen (if that’s a word :D). Due to global warming ice in Antartica is melting and the Polar bears are in danger (sadly). Now I can’t tell you anymore about this topic because I don’t know anything about it (I haven’t learned anything else yet) I hope this helped, and if you knew this information I’m really sorry....Have a great day!

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What geological landform can be created by a divergent boundary?.
AysviL [449]

Answer:

<em>Two landforms that are created from divergent boundaries are rift valleys and mid-oceanic ridges.</em>

3 0
2 years ago
I was overwhelmed with gratuitous advice. Well-meaning yet ignorant friends thrust their opinions into unwilling ears. The major
ra1l [238]

Question A

Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after

Question B

Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden

Question C

The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.

Question D

The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Why do earthquakes frequently occur between the valleys running between Mid-Ocean ridges? HELP
    10·1 answer
  • 3. How could the relative age of oceanic crust influence the process of subduction in convergent boundary settings?
    9·1 answer
  • The concept of globalization is best represented by which two countries?
    6·2 answers
  • What kind of animals are best suited to life in a tundra?
    9·2 answers
  • In which year did the most deadly cyclone in recorded history occur in Bangladesh?
    13·1 answer
  • PLZ HELP!!!!
    15·1 answer
  • Hey i need help asap.
    5·1 answer
  • Why would securing gas appliances help make your home earthquake-safe?
    12·1 answer
  • European efforts to colonize South Asia in the late 1800s were successful primarily due to —
    12·1 answer
  • Which stage in thunderstorm formation is characterized by updrafts accompanied by downdrafts induced by falling precipitation?.
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!