Hello, I'm not 100% sure, but I believe that the answer would be either A or D. Hope this helps.
Answer:
One way you could be a better student, or human-being in general is to wear your mask at all times, aside from eating, of course. The other way, which you should be doing both, is to social distance as much as possible. If you do, however come in contact with people or objects, wash your hands thoroughly with soap and water.
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
The muddy stream flows easily during rainstorms.
Explanation:
Answer:
They are group of literature which were published in the year 2000 till date
Explanation:
The 21st century literature from the philippines and the world are group of literature which were published in the year 2000 till date.
Studies have also shown that it’s too early to ascertain a common characteristics for all the literature works which sprung up during this period of time which is why grouping through the time of publish is okay and the main parameter used for now.