Answer:
D) Eun's attitude toward fame and success
Explanation:
The passage shows that Eun values fame and success. According to the passage, "Eun was a star in Korea, but what about here in Los Angeles?...When she stepped off the plane, would hundreds of fans be waiting to greet her, or would she be a total stranger?...She wasn't sure she wanted to go back to being a nobody." This shows that Eun has been thinking about her popularity before getting off the plane.
The process of linking two clauses in a sentence so that one clause is dependent on (orsubordinate to) another. Contrast with coordination. Clauses joined by coordination are called main clauses (or independent clauses).
Answer:
<u>Claim:</u> the voting age should be lowered to 16 years old.
<u>Opposing claim:</u> some people are against it because they believe that 16 years olds can not make informed decisions and are going to vote according to whim or how their parents tell them to vote.
<u>Counterclaim:</u> lowering the voting age is more likely to produce a better-informed body of voters since school can help them with courses for such thing.
Explanation:
The claim in this text is that the voting age should be lowered since young people deserve to have a say in the direction of the country. Some of the reasons supporting this claim are that 16-year-olds are mature enough for this decision in contrast with teenagers of previous generations as shown in studies. Also, they are more informed and competent than adults.
The opposing claim states that 16 years olds are not well informed, and they will vote according to what their parents tell them to vote or without consciousness. There are no investigations in the article that support the opposing claim.
The counterclaim says that as 16-year-olds are still in school, the education system can develop instruction courses to teach them about the candidates. As they have the right to vote, students will be motivated to learn about this topic.
Sentence rearranged: What did you have for your meal this morning?
ANSWER:
Why was the speaker and his friend Niks not punished by the teacher?