Jimmy carter is the president responsible for starting the in-house pollster. Every president since him has done the same. <span />
Answer:
Sharla is an example of a non-sanctioned leader.
Explanation:
A non-sanctioned leader has the <em>ability to influence other individuals </em>within the<em> organizational scenario. </em>
In this case, even though the three individuals were hired for the same position and at the same time, it can be understood that Sharla has the ability to influence the others and is thus viewed as the leader. In this case she is an example of a non-sanctioned leader.
It should be noted that one effect of the actions taken by wealthy landowners described in the passage is enclosure acts and consolidation of small farms into large ones owned by a few farmers.
<h3>What is the passage all about?</h3>
The passage, is all about the actions and the way of life of those that are wealthy among the people in society, and these people are land owners.
Therefore, one effect of their actions is the enclosure acts and consolidation of small farms into large ones.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/25950911
Explanation:
Points:
1.Lack of good governing system
2.Lack of formation of investigation system to check the progress and handle the difficulties
3.Passive concerned authorities
4.Lack of proper strategy,plans,policies and their implementation
<em>hope</em><em> </em><em>it</em><em> </em><em>helps</em><em> </em><em>u</em><em> </em><em>and</em><em> </em><em>keep</em><em> </em><em>smiling </em>:)