Answer:
She becomes best friends with Margaret. She is filled with courage to face her future.
Answer:
One of the clients is in serious condition, and their dive boat has vanished—along with Julie's father, the only person who knows their whereabouts. It's only a matter of time before they die of hypothermia, unless they become shark bait first. Though Julie may not like her clients, it's up to her to save them all.
Answer:
the third option
Explanation:
in the passage it only talks about how others react so we can't choose 4th option.
there is nothing said about the events being fatal so it can't be no.1
at the end of the passage nothing changes it is just explaining how people might react to this kind of situation so not no.2
hope it helped
Answer:
B. honest.
Explanation:
Bruce is an honest boy because he did not tell their parents about the little white dog and its puppies and also help Andi to hide the dog and puppies. Besides their house there is a abandoned hotel so by using his mechanical skill, Bruce make the abandoned hotel a better living place for the dog and its puppies. So we can say that Bruce is an honest boy who keep secrets safe with him.