Written prose tends to follow a specific rythm and rhyme scheme. Also, written prose usually has sentence structure that differs from casual speech in order to fit that rythm and rhyme.
Answer:
The objective of the question is somewhat unclear.
Explanation:
A) It's impossible to tell whether or not the poem's rhyme scheme is being violated. This is because we don't have a reference to the poem where the word was used.
B) The word "Mustn't" is not an example of Onomatopoeia. Onomatopoeia refers to words which when used sound like the object being described. This creates more expression and color in the literature where it is used.
Some examples of Onomatopoeia are:
- Zoom
- Zing
- Belch
- Boom
- Clang
C) End-Stopping refers to a poetic device that entails a pause at the end of a unit of syntax. A syntactic unit may be a sentence, phrase, or clause.
An example of an end-stopped line is given below:
How can I compare you to a sunny day?
You are more resplendent and lovely:
D) Mustn't only means one thing: "Must Not"
So the word is a contraction of two words: Must and Not.
Contractions are used in the English Language for informal conversations. They are inappropriate for formal correspondences.
Cheers
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1
Answer:
The answer is: the fact that the entire town has paid to see
the "show" again, but this time they're
bringing things to throw at the duke and the king
Explanation:
This is the excerpt from the Mark Twain's "The adventures of Huckleberry Finn". Reading this text, we see that Huck notices that people who came to see the show have already been there previous nights and also that they are hiding something under the coats or in the pockets. Huck realizes that whatever they're hiding is responsible for the unbearable, foul smells which he identifies as the rotten egs and cabbage. This shows the true intentions of people who paid to see the show once more.