1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
zysi [14]
3 years ago
9

In the following passage from Great Astronomers by Robert Stewall Ball, the author states that he will trace the developments in

astronomy from the time of Ptolemy to the nineteenth century. Based on the content and style of the excerpt, what kind of audience did Ball primarily have in mind when he was writing this book?
English
2 answers:
Zinaida [17]3 years ago
7 0

Answer:

Your answer will be B. People with casual interest in astronomy

Explanation:

Troyanec [42]3 years ago
6 0
<span>People with a casual interest in astronomy is the audience of the book by Ball. This is because the book is all about Great Astronomers. This book can inspire people who wants to discover things about astronomy and those people who want to become one in the future.</span>
You might be interested in
TOUWEL Tecu.<br> LOCULOS<br> AC =<br> Round your answer to the nearest hundredth.<br> 35
vampirchik [111]
What is the question?
5 0
3 years ago
What type of events might a city host?
Katarina [22]
Some events that a city might host our council meetings, comedy nights, concerts, music or movies in the park, holiday celebrations, and city clean up days.
8 0
3 years ago
Choose the question most likely to get an interesting and detailed response in an interview with the animals from ""rikki-tikki-
Basile [38]

Answer:

The answer Is<em> D. What was the garden like before Rikki-tikki arrived?</em>

Explanation:

8 0
2 years ago
Read the passage from "Children of the Wartime Evacuation” about children who stayed with a man in Chesham during the war.
Blizzard [7]

The answer is D

Explanation: In the second half of the passage it states that he haid sent them a "token of his very great affection". This of course means that the answer has to be D: the children’s host in Chesham still cared about them after they left.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Butterfly Circus Questions
Masja [62]

Answer:

1. He has tetraamelia syndrome which causes his body to have no limbs. In this way, his body has a "tubular" appearance like that of a larp.

2. When he decided to leave the circus of horrors where he performed and hide in a Butterfly Circus truck.

3. Mr. Mendez's conversation about how Will (the man who looks like a caterpillar) can do more about being a freak and the moment when he realized he could swim.

4. He started to present himself as a circus attraction, because of his skills and talents and not because of his syndrome and appearance

5. At the beginning Will is a sad and melancholy man, because of everything that happens and how he is treated in the horror show he participates in. However, when he decides to join Butterfly Circus, he finds himself in an environment where he is treated well and encouraged to be a better person. This makes him change the way he sees himself, the way he behaves and his mood, being a happy person.

Explanation:

Butterfly Circus is an independent short film, set during the Great Depression. In this story we are introduced to Will, who has no arms or legs and performs at the city's horror show. However, this is an environment that makes Will sad, melancholy and hopeless, because he is very badly treated and does not see himself as someone who can do anything but present himself as a freak.

Until he decides to join Butterfly Circus, a circus where people are encouraged to discover their talents and live happily, satisfied with themselves. That's what Will does.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which of the following pieces of evidence would best support the opinion?
    5·2 answers
  • Read this passage from Beowulf
    10·1 answer
  • How would you describe macbeth’s mood and state of mind in scene 3? use quotes to back up your ideas.
    10·1 answer
  • Is it agree or disagree for the before on the death I don’t see is ethical and humane
    8·1 answer
  • Im writing an argument paper and need someone to tell me if my introduction sounds good.
    15·1 answer
  • 28. Which verb is NOT in the future tense?*
    7·2 answers
  • A detail or evidence related to the queson
    13·1 answer
  • Really easy help me please
    11·1 answer
  • Read these lines from the poem.
    12·1 answer
  • Which of the following sentences from the article BEST develops a central idea?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!