Answer:
1. The quote emphasizes the importance of speaking out against unjust and cruel mistreatment.
2. Silence gives the oppressor little to no friction against their actions, encouraging them to continue. Fighting back and making the torment on innocent lives more difficult to achieve has a much higher chance of the attempt failing or eventually ending rather than simply allowing the oppression continue; where there is ease in the abuse of power, it's guaranteed to progress.
19473 yuyuuwuwuwyw is a great day tmr is the day you
The text in this passage that mostly shows a lack of concern was the refuse dump that was left in the neighborhood
According to the passage there were inadequacies in the method through which refuse was collected.
In this particular area, it was a big problem. The people that lived in the area were made to stay in such pitiable and foul environment.
The area was so bad that there was a fear of sickness and death from this issue. But although the problem was constantly reported to the politicians, nothing was done about it.
Read more on brainly.com/question/13793268?referrer=searchResults
Answer:
are possesssed by all people
Explanation:
that's what unalienable means