I don't think so,
hi I have to change the number into a
<span>C. Most of what drives Prospero in the tempest is his ability to control events, particularly when it comes to exacting revenge on his usurper brother Antonio. Having Ariel put the characters to sleep means that he can freely achieve his goals.</span>
Answer: A. Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting.
Explanation:
Paraphrase refers to the restatement of a text, or passage, such that the meaning of the passage is given in another form.
The choice that is the best paraphrase of the text will be "Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting".
Therefore, the correct option is A.
Um, which summary?
If you're talking about this;
Read the summary of the section of "The Beginnings of the Maasai," where the volcanic eruption and its results are described.
As a result of a volcanic eruption, Enkai and the cattle were thrown into the sky. Enkai wanted to save his cattle. He grew a tree that bridged the sky and the earth. The cattle walked down the tree to Neiterkob. Neiterkob and the Maasai tribe took over caring for the cattle.
Why does the summary need to be revised?
Then the answer is:
The summary lacks transitions that connect ideas
There is no way for the average person to know what it feels like to be in space.
“their” goes to “there” because their means belonging to them. for example, their house is really pretty. the house is belonging to them.