Answer:
<h3>Hi, its nice to meet you ^_^</h3>
Concept analysis is a formal linguistic exercise to determine certain defining attributes. The basic purpose of concept analysis is to clarify ambiguous concepts in a theory, and to propose a precise operational definition which reflects its theoretical base
The correct answer for this question would be option B. The one that you should do during your third read of the multi-draft reading process is to evaluate <span>how the selection compares to another. Hope this is the answer that you are looking for. </span>
That appearance is irrelevant to spirituality
The statement best explains the type of appeal the author is using in this passage is the option B. The author is making an appeal to ethos by providing facts and evidence to support his argument. The first reason to confirm this, it's because in the passage is clear the intention of showing the importance of learning about other cultures and maintain them and ethos is the closest concept to that meaning. - Ethos: Habits, traditions, costume. Besides, the author presents the government information to strengthen its argument.