Answer:
Here’s the ones I know
1. Book, Table
2. We served our country
3. I do not drink tea
4. Make
5. It cut off a bit, but I think it’s worked.
8.Pet, it is a common noun.
Explanation:
A metaphor is the figurative language demonstrated
Answer:
The "web" that is mentioned in the passage refers to the burial shroud woven by Penelope as a way of delaying her need to chose a new husband among the many suitors.
Explanation:
Homer's epic narrative "The Odyssey" tells the story of how Odysseus had been gone from his home for about two decades. His wife had been pestered continuously by the men in the kingdom of Ithaca to remarry and make a new king, for her husband Odysseus had been gone for a long time.
But the cunning Penelope made a plea that she be allowed to weave a burial shroud for her father in law Leartes, who's grown old. She agreed to marry one of the suitors when she finished the shroud. But through cunning and bravery, she would weave the shroud during the day but undo it at night so that the weaving cannot be ever finished until she is sure that Odysseus is back or confirmed dead. This is the web that the passage from Book II mentions, the web being the shroud that she had been weaving as an excuse to not remarry.
Answer:
The correct answer is A. either, or; neither, nor
Explanation:
Correlative conjunctions are a type of conjunctions or words that link two or more words, clauses or sentence and always include two conjunction or parts. This means this type of conjunction differ from coordinate and subjunctive conjunction because they work in pairs to join different elements and one conjunction depends on the other, this includes pairs such as both/and; neither/nor; either/or and not only/ but also. This implies in the case of the sentence "Either John or Lisa was in the lab, because neither Neil nor I went there today" there are two correlative conjunctions and these are "either/or" and "neither/nor" that link different element in this sentence and are pair or correlative conjunctions.
Answer:
The setting in this excerpt reveals:
C. a lack of sophistication.
Explanation:
The excerpt offers details of how rudimentary the table, dishes and cutlery were. There is no sophistication; everything about them is rustic - the materials as well as the way they are made. There is wood, horn, pewter. There is a table carved with a broad-axe. There are hunting-knives instead of table knives. If something broke easily - and the author says crockery did -, it was discarded. Durability and usefulness were priorities.