Germany and Japan favored military solutions more than the United States did. I think the militaristic nations felt they had more to prove on the world stage. For Germans, rearmament became a point of national pride. For the Japanese, imperialism played a similar role. By contrast, Americans entered World War I reluctantly, and they remained reluctant to enter World War II until the bombing of Pearl Harbor left them with few alternatives.
Hello, Destiniethomas1, It was for Catch-22 that Joseph Heller used his military experiences as a
primary source, but it should be noted that he incorporated other
several sources as well.
Robert Stevick has said that "Robinson's poetry earns the attention it does not contrive to attract". To present Robinson's subtlety, read the poems out loud and more than once. Robinson once told a reader who confessed to being mistaken about his poetry that he should read the poems one word at a time.
Robinson was very exposed to the sound of words and whined of not liking his name because it displayed like a tin can being kicked down the stairs. He also said that poetry must be music. This lyrical quality is best sensed by reading his poetry aloud.
<h3>Who does Aunt Imogene in Alice in Wonderland?</h3>
actress Frances de la Tour
Aunt Imogene is the delusional aunt of Alice and Margaret in the 2010 movie Alice in Wonderland. She is recreated by the English actress Frances de la Tour. Aunt Imogene is the only learned spinster of the Kingsleigh family and is not considered of as a good example for young girls.
To learn more about Aunt Imogene, refer
brainly.com/question/1506933
#SPJ4
Answer:
None of his friends went there,did they?
What is your brother's occupation?
I do have to manage everything.
At this time yesterday, I was flying kites.
He exclaimed that the flower was beautiful.
The tiger was killed by somebody.
Answer:
Individuals who follow their dreams eventually attain them.
Explanation:
In the excerpt, Walden starts off by stating '...if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life which he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.'
The answer is merely a simplified version of what Walden was explaining. You can snuff out keyword such as 'dreams' and 'meet' which mean the same as 'dreams' and 'attain'. The last two option are immediately eliminated as this passage mentioned nothing of cultures. And, the first option couldn't be the answer because the passage mentions nothing of surroundings, so that can be eliminated, leaving the last option as the most logical choice.