Answer:
Poseidon is the answer I should know I am reading greek mythology like tomorrow is the end of the world
Explanation:
Answer:
B. The walker will not get tired as fast.
Explanation:
Based on the given passage, it is narrated that new electric backpacks which could be used as generating sets to power up electrical appliances were available and the up and down movement of the backpack acted as the generator.
From paragraph 4 of the given passage, it is said that the up and down motion reduces the weight of the pack.
Therefore, the detail that should be added to it is that the walker will not get tired as fast.
Janet could walk to school/work and could play with her new puppy when at home.
This is called multitasking.
Pls rate my answer if this helped.
After reading each situation answers to the questions will be: Paolo prepared himself for the job in Japan by starting the process of learning Japanese.
Despite the fact that English is the universal language, learning another language is necessary because, although Paolo's coworkers may be able to comprehend him in English, they are more at ease and familiar with them in Japanese because it is their native tongue. It is impolite to disregard the customs and language of the nation you are visiting.
Yes, workplace communication that is similar to the contact between these workers has an impact on work; the following day, employees may arrive groggy from lack of sleep or inebriated. On a brighter note, everyone will feel more connected to one another and be a lot better at working cooperatively.
To learn more about Communication visit: brainly.com/question/10456637
#SPJ9